ruha
Menu
oko
Menu

Bonga weboldalán „sütiket” (cookie) használunk. A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy a biztonságos böngészés mellett jobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletek itt

RENDBEN
Ingyenes szállítás 12.000 Ft érték felett!

Bejelentkezés

Bonga pontjai

Jelentkezz be, hogy lásd a pontokat!
facebook left

hirlevel feliratkozas

 

Szórófejes marhaepe-szappan - 250 ml

Ár: 1.480 Ft
Egységár: 5920 Ft/l
Hívj minket: +36-30-650-19-25
Szállítási információk
Mérettáblázat
Leírás

Marhaepe-enzimet tartalmazó, szórófejes folyékony folttisztító szappan

Régi, jól bevált, hatékony és kiadós folttisztító a marhaepekivonat. Eltávolítja a gyümölcs-, vér-, zsír-, tinta-stb. foltokat akár az élénk színű szövetekből is (de gyapjúhoz és nem színtartó textíliához nem javasolják).

Felhasználási javaslat:
Ezt a fajta epeszappant leggyakrabban a mosható pelust használó anyukák szokták vásárolni, mert elég vele a kellő távolságból bespriccelni a foltot.
Könnyű vele dolgozni, csak jól be kell dörzsölni a foltot (nem kell nedvesíteni, mert ez már amúgy is folyékony), egy kicsit hatni hagyni és vagy kiöblíteni, vagy egyszerűen berakni a ruhát mosógépbe.

Fontos, hogy tudd:
Ennek a folttisztítónak nincs se marha, se epeszaga, és az állaga sem emlékeztet erre az összetevőre!
Az epeszappan igen erős, hatékony folttisztító, ezért különösen fontos, hogy ismerd, vagy kipróbáld az anyag színtartóságát, nehogy a folttal együtt a ruha színe is kijöjjön azon a darabon.

Megkérdeztük a gyártót, hogy hogyan szedik ki a marhából az epét. Azt válaszolták, hogy a marhaepét kizárólag a vágóhídra küldött, emberi fogyasztásra szánt - állatorvosi engedéllyel és felügyelettel tartott - állatokból nyerik ki, azután porrá őrlik és így használják fel a folttisztítókban.
Csak az epéért sosem vágnak állatot!

awesome comments!
torzsvasarlo program
 

pickpack bongapayu bongavisa bongamastercard bonga

 

Kapcsolódó termékek

No products found